Översättning av utländska låtar och texter på Svenska - BeatGoGo.se

Now Thats What I Call Music 103 Uk, album med Meduza: lista med låtar och textöversättning

Albuminformation Now Thats What I Call Music 103 Uk av Meduza

Vi presenterar det nya albumet med Meduza med titeln Now Thats What I Call Music 103 Uk. Albumet släpptes den Fredag 19 Juli 2019.
44 låtar som utgör albumet är följande:
Här är en kort lista med låtar som består av Meduza som kan spelas under konserten och dess referensalbum:
  • Never Really Over by Katy Perry
  • Vossi Bop by Stormzy
  • Joy by Bastille
  • Old Town Road
  • Sparrow by Emeli Sandé
  • SOS by Avicii
  • Better Man by Westlife
  • Shockwave by Liam Gallagher
  • Be Someone by CamelPhat & Jake Bugg
  • If I Can't Have You by Shawn Mendes
  • Sixteen by Ellie Goulding
  • Falling like the Stars by James Arthur
  • Mad Love by Mabel
  • Fashion Week by Steel Banglez
  • All Day and Night by Jax Jones, Martin Solveig & Madison Beer
  • Mother's Daughter by Miley Cyrus
  • Easier by 5 Seconds of Summer
  • Cross Me by Ed Sheeran
  • Hold Me While You Wait by Lewis Capaldi
  • I Won't Let The Sun Go Down On Me by Nik Kershaw
  • Heaven by Avicii
  • New York City by Kylie Minogue
  • Summer Days by Martin Garrix
  • What I Like About You by Jonas Blue
  • Stay by David Guetta
  • White lines by Grandmaster Flash
  • My Salvation by Lighthouse Family
  • Piece Of Your Heart by Meduza 
  • Yesterday
  • 3 Nights by Dominic Fike
  • MONOPOLY by Ariana Grande & Victoria Monét
  • Locomotion by Orchestral Manoeuvres in the Dark
  • Find U Again by Mark Ronson
  • Wish You Well by Sigala & Becky Hill
  • One Touch by Jess Glynne & Jax Jones
  • Rescue Me by OneRepublic
  • Rocket Man by Taron Egerton
  • It's Raining Men by The Weather Girls
  • Bounce Back by Little Mix
  • Don't Worry Bout Me by Zara Larsson
  • Hypersonic Missiles by Sam Fender
  • Can We Pretend by P!nk
  • Cool by Jonas Brothers

Vissa texter och översättningar av Meduza