Puppe: Översätt och låttext - Rammstein

Översättningen av Puppe - Rammstein på Spanska och original text avlåten
Nedan hittar du texter , musikvideo och översättning av Puppe - Rammstein på olika språk. Musikvideoen med låtens ljudspår startar automatiskt längst ner till höger. För att förbättra översättningen kan du följa den här länken eller trycka på den blå knappen längst ner.

Puppe

Vi presenterar texten och översättningen av Puppe, en ny låt skapad av Rammstein taget från albumet 'Rammstein' publicerad Torsdag 29 April 2021

Albumet består av 11 låtar. Du kan klicka på låtarna för att se respektive texter och översättningar:

Här är en liten lista med låtar som skulle kunna välja att sjunga inklusive albumet från vilket varje låt är hämtad:

Andra album av Rammstein

Detta album är verkligen inte det första i sin karriär, vi vill komma ihåg album som Sehnsucht / Rosenrot / Herzeleid / Mutter / Liebe Ist Für Alle Da / Reise, Reise.

Ljud och Video av Puppe
by Rammstein

Texter av Puppe
by Rammstein

Obs: materialet finns INTE på vår server. I följande tabell föreslås en uppdaterad lista över direktlänkar till sidor med webbplatser som innehåller texten och i vissa fall översättning av Puppe.

KREDITER

Låten "Puppe" skrevs av Christoph Schneider, Paul Landers, Oliver Riedel, Till Lindemann, Christian Lorenz e Richard Z. Kruspe. Etiketten är "Vertigo/Capitol". Om du gillar den här låten uppmuntrar vi dig att köpa den. På så sätt kommer du att stödja dem.

Det senaste översättningarna och texterna är lagt till Rammstein

Det sista texterna och översättningarna skiktet till

Mest visade översättningar denna vecka